Birthe's Madside

 

Pasta Italiana

Arbejdstid: 10 minutter

Kogetid: 15 minutter

  • 75 g pasta
  • vand
  • salt
  • Kødsauce:
  • 50 g hakket oksetatar
  • 2 spsk løg
  • 1 tsk olie
  • 2 tsk tomatpuré
  • 1 knivspids knust sort peber
  • 2 knivspids oregano
  • evt. 1 presset fed hvidløg eller 2 knivspids hvidløgssalt
  • 2 dl grønsagsbouillon
  • ½ dl hakkede flåede tomater
  • 50 g auberginer i strimler
  • Ved servering:
  • 1 tsk reven Parmesanost
  • 3 grønne oliven

Kog pasta, hæld vandet fra og hold den varm. Svits kød og løg i olie. Tilsæt krydderier, tomat og aubergine, og spæd med bouillon. Lad det simre til en jævn sauce, spæd med lidt vand, hvis den bliver for tyk. Anret pasta med den varme sauce. Pynt med oliven og Parmesanost.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside