Birthe's Madside

 

Pasta Regina

Arbejdstid: 15 minutter

Kogetid: 15 minutter

  • 75 g pasta f. eks. penne
  • vand
  • salt
  • Sauce:
  • 1 tsk olie
  • 50 g champignoner i skiver
  • 25 g fintsnittet peberfrugt
  • 1 knivspids karry
  • 1 lille knivspids cayennepeber
  • 1 tsk hvedemel
  • 1 dl grønsagsbouillon
  • 50 g kogt kyllingebryst i små stykker
  • 1 spsk A 38
  • 1 spsk hakket persille
  • Ved servering:
  • 1 kiwi i halve skiver

Kog pastaen, hæld vandet fra og hold den varm. Svits champignoner og peberfrugt i olie sammen med krydderier. Rør melet i og spæd med bouillon. Lad saucen simre 5 minutter, spæd evt. med lidt vand. Bland kyllingekødet i og lad den simre med et par minutter. Tag gryden af varmen og bland A38 og persille i saucen. Anret pastaen med den varme sauce og pynt med kiwi.

Tips: Kog og frys npgle kyllingebryster ad gangen, så er der altid hurtigt, magert kød til gryderetter og saucer:

2 kyllingfileter, 1 dl grønsagsbouillon, 1 skalotteløg i skiver, 1 skive citron simrer 15 minutter. Lad kødet køle af i lagen og frys det ned i passende portioner.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside