Birthe's Madside

 

Pastagryde
4 personer
  • 1 pk. hel frossen spinat

  • 250 g champignon

  • 1 rød peber

  • 1 grøn peber

  • 1 stort løg

  • 1 stor eller 2 små squash

  • ca ½ pose pasta (skruer ell. lignende)

  • 1 karton Karoline Mornay Sauce

  • 1 fed hvidløg

  • reven muskat

  • salt og peber

Rens grønsagerne, og skær løg i tern, peberfrugter i strimler, champignon i kvarte og squash i 1 cm. tykke skiver. Svits løg og peberfrugt. Tilsæt squash og lad den svitse lidt, før champignon tilsættes. Kom den frosne spinat i og læg låg på. Lad simre, indtil spinaten er tøet op. Imens koges pastaen. Hæld saucen i grønsagsblandingen, lad det koge et øjeblik og smag til med hvidløg, muskat, salt og peber. Tilsæt den afdryppede pasta og varm det hele igennem.

Servering: Som vegetarret med et godt italiensk brød eller som tilbehør til kød, fisk og fjerkræ.

Kilde: Edmund Jacobsen

 

 

Birthe's Madside