Birthe's Madside

 

Pastagryde med grøntsager
Denne ret er også god kold dagen efter f.eks. til frokost.
  • pasta
  • vand
  • salt
  • 8 blegselleristænger
  • 500 g gulerødder
  • ½ dl olivenolie
  • 150 g kogt skinke i tern
  • 2½ dl svinekødkraft (terning)
  • salt
  • friskkværnet peber

Kog pastaen i vand tilsat lidt salt. Snit blegselleristænglerne i mindre stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i terninger. Varm olien i en gryde og rist skinketerningerne til de er let gyldne. Bland selleri- og gulerodsterningerne imellem og lad dem riste med nogle min. Hæld kødkraften over og læg låg på og lad det koge i ca. 15 min. Kom den kogte og afdryppede pasta i og varm det lidt igennem og kryder med salt og peber.

Serveres rygende var sammen med lune flutes.

Kilde: Kirsten A. Theilgaard

 

 

Birthe's Madside