Birthe's Madside

 

Pasta med broccoli
Pasta, middagsret 4 personer
  • 500 g pasta, feks. Ditalini
  • 1½ kg broccoli
  • 5 sardelfileter
  • 5 fed hvidløg
  • 1 lille stk. Chili
  • Salt - friskkværnet peber

Kog pastaen. Trim broccolien og skær den i ca. 5 cm lange stykker - afhængig af tykkelsen - stænglen kræver længere kogetid end buketterne. Skyl broccolien. Kog broccolien i let saltet, kogende vand. Hold den varm - kogevandet skal bruges til at koge pastaen i. Spæd evt. med frisk vand og mere salt. Varm imens olien på en lille pande og lad de hakkede sardeller, hvidløgene og chili-stykket snurre nogle minutter før saucen blandes med broccolien og den afdryppede pasta.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 21-01-1996.

 

 

Birthe's Madside