Birthe's Madside

 

Pasta med champignon
2 personer

Hurtig tilberedt ret som smager skønt

  • 1 pakke frisk pasta
  • lidt olie til stegning
  • 1-2 fed hakket hvidløg
  • 250 g champignon (lille bakke)
  • ¼ liter fløde
  • salt
  • peber
  • cayennepeber
  • friskrevet Parmasanost
  • evt. parmaskinke
  • Kan varieres med:
  • ½ bouillon - ½ fløde eller snittede soltørrede tomater
  • tørret timian

Olien varmes op i gryden/panden. Det hakkede hvidløg svitses. Champignonerne svitses med til de begynder at væde. Hæld fløde over og lad saucen koge godt op. Smag til med salt, peber og cayennepeber.

Imens koges pastaen efter pakkens anvisninger.

Servering: Friskkogte pasta serveres med champignon/flødesovsen over og serveres evt. med lidt parmaskinke.

Kilde: Grethe Ravn

 

 

Birthe's Madside