Birthe's Madside

 

Pasta med hvidløgsostesauce
Hovedretter, pasta, ost / æg 2 personer
  • 2 løg (200 g)
  • 300 g broccoli
  • 1 porre (evt 2: 200g)
  • 2 gulerødder (200 g)
  • 1 spsk olie
  • 300 g svinekød i strimler
  • 2 dl a38
  • 100 g carli hvidløgsost
  • 2 spsk majsstivelse
  • 2 dl hønseboullion
  • 2 tomater

Hak løg. Del broccoli i mindre buketter, stængel kan også bruges hvis man skræller den tykke skræl af og snitter resten i flade firkanter eller tynde strimler. Skær gulerødder i tynde skiver. Skær evt. porrer i skiver. Svits løg 1-2 min. i 1 spsk olie. Tilsæt broccoli, gulerødder og porrer og svits dem i 5 min. Tag det hele op i en skål. Tilsæt ½ spsk olie og svits svinekødet i 5 min. eller til det er forholdsvis mørt. Tag kødet op. Bland A38, hvidløgsost og bouillon og kom det derefter i gryden og kog til saucen er tyk. Jævn evt. med majsstivelsen hvis det er nødvendigt. Vær omhyggelig med at hvidløgsosten er helt opløst - ingen klumper - før du jævner. Kom grønsager og kød tilbage i saucen og varm igennem. Pynt med tomater. Serveres med pasta og flütes.

*Ekstra!* Jeg putter gerne friske bønnespirer i retten så de bliver kogt lidt mindre sprøde. Det gør jeg først når det hele blandes i saucen.

 

 

Birthe's Madside