Birthe's Madside

 

Pasta med italiensk skinke, soltørrede tomater
Pasta, middagsret 4 personer
  • 400 g pasta - (farfalle, linguine, tagliatelle, maccheroni)
  • 30 g usaltet smør
  • 60 g prosciutto
  • 2 spsk soltørrede tomater
  • 1 mellemstore løg
  • 2½ dl fløde / cremefraiche
  • 4 spsk reven parmesan
  • Salt - friskkværnet peber

Skær et par soltørrede tomater i småtern og udblød dem i en smule kogende vand. Skær løget i skiver og svits dem i smør til de tager farve. Tilsæt skinkestrimlerne og steg dem sprøde. Hæld fløden / cremefraichen og de hakkede tomater ved og kog ind til det halve. Smag til med salt og peber og bland saucen med pastaen. Servér reven ost til.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside