Birthe's Madside

 

Pasta med kalv i svampesauce
Italiensk, kalvekød, pasta 4 personer
  • 300 g kalveinderlår
  • Salt & peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 4 skalotteløg
  • 250 g markchampion
  • ½ spsk olivenolie
  • 8 fint hakkede tomater i olie (eller 8 soltørrede tomater udblødte i vand)
  • 1 spsk revet frisk ingefær
  • 1 tsk tørret timian eller 2 tsk frisk hakket
  • 1 dl tør vermouth
  • 3 dl grønsagsboullion
  • 2 tsk majsstivelse
  • Salt & peber
  • 250 g pasta
  • Pynt:
  • Ristede pinjekerner
  • Tilbehør:
  • Et italiensk brød

Kødet skæres i strimler og svitses i olien, 2-3 min. Tages op og kryderes med salt og peber. Løgene hakkes fint. Championerne renses og skæres i tynde skiver. Svitses i olien, 2-3 min. Tomater, ingefær og timian tilsættes og svitser med i 1-2 min. Kødet hældes ved, og panden koges af med vermouth. Hældes i en gryde. Boullionen hældes ved, og retten simrer under låg i 3-4 min. Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i. Koges kort igennem og smages til med salt og peber. Pastaen koges efter anvisning på emballagen. Fordeles på varme tallerker. Svampesaucen hældes over.

 

 

Birthe's Madside