Birthe's Madside

 

Pasta med ost og bacon
4 personer

Der kan kommes ost i som man selv vil, jeg syntes at det smager bedst med masser.

  • 2 pakker frisk pasta, helst tynd pasta

  • 1 pakke bacon i tern/i skiver

  • 2 mellemstore løg

  • 2 dl 13% fløde eller mælk

  • 50-200 g reven ost

  • salt

  • peber

Svits baconen og løgene i en gryde i lidt olivenolie og groft peber, når det er ved at være klart (baconen er ikke rå og løgene er bløde), sættes pastaen over, i mellemtiden blandes fløden og osten. Når pastaen er klar hældes det hele sammen og stææet på varmen til al osten er smeltet, serveres straks.

Servering: Det er et meget mættende måltid og der bliver faktisk mere mad end man umiddelbart skulle tro så det er en hovedret. Sammen med en italiensk salat eller grønsager.

Kilde: Sarah Frellesen

 

 

Birthe's Madside