Birthe's Madside

 

Pasta med pebersauce
Pasta, middagsret 4 personer
  • 40 g pasta (conchiglie, farfalle lumache, eller pastahjul)
  • 1 kg solmodne kødtomater
  • 6 spsk olivenolie
  • 2 forårsløg
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • Salt - friskkværnet paber
  • 1 tsk chili

Skær løgene i fine skiver. Ophed olivenolien i kasserollen og svits løgringene ved beskeden varme - ca. 150°. Rør til løgene begynder at tage farve. Hæv så varmen og tilsæt de strimlede peberfrugter – husk at fjerne frøstolene!, rør videre i en 2 -3 minutter til peberstrimlerne er bløde, tilføj så de hakkede tomater og saften. Smag til med salt og peber og en smule knust chili - husk at fjerne frøene! Lad kasserollen koge uden låg i en snes minutter, til saucen er kogt ind. Bland sauce med den kogte pasta før serveringen.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside