Birthe's Madside

 

Pasta med rejer 2
  • 6 forårsløg (eller 2 porrer)

  • 1 spsk olie

  • 2 dl grønsagsbouillon

  • 1 tsk citronsaft

  • 1 tsk reven citronskal

  • 1 kvist timian

  • 1 tsk majsstivelse

  • 1 dl fløde 13%

  • 200 g rejer

  • ¼ tsk salt

  • peber

  • 400 g pasta (reder)

  • Tilbehør:

  • Flûtes og grøn salat.

Løgene snittes og svitses i olie uden at tage farve. Bouillon, citronsaft, citronskal og timian tilsættes. Snurrer sammen i 5 min. Majsstivelse udrøres i fløde og røres i retten. Koges igennem et par min. Rejerne tilsættes og varmes igennem ca. 1 min.

Pastaen koges efter anvisningen på emballagen.

Kilde: Jan Dahl

 

 

Birthe's Madside