Birthe's Madside

 

Pasta med rejer, asparges og østerhatte
Hovedret, Pasta - Personer: 4
  • 250 g frisk fettucine eller fusili
  • 6 frosne kina rejer
  • 200 g Friske grønne asparges
  • 100 g østershatte
  • 2 spsk Majsolie
  • 2 dl Vand
  • 2 spsk japansk eller kinesisk soya
  • 1 spsk Maizena
  • Salt og peber

Den friske pasta koges al dente i rigeligt vand. Rejerne koges i ca. 2 min. i ganske lidt, let saltet vand, som gemmes. De pilles, skæres igennem på langs, og den sorte streng i midten fjrnes. De friske asparges skylles grundigt og skæres 3 gange igennem med et diagonalt snit. Den allersidste træede ende kaseres. Østershattene, som det ikke er nødvendigt at skylle, skæres 2-3 gange igennem på langs. Asparges og østershatte svitses i 1 min. i olien. "Rejesuppen" tilsættes vand indtil der i alt er 2 dl, dernæst tilsættes soya. Maizena røres godt ud i væsken, som hældes over grøntsagerne og koger igennem i 1-2 min. De halverede rejer vendes i grøntsagssaucen, som forsigtigt blandes med den friskkogte pasta. Smag til med peber og evt. lidt salt.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

 

 

Birthe's Madside