Birthe's Madside

 

Pasta med rejer og hvidløg
Pasta, middagsret 4 personer
  • 400 g pasta -(conchiglie, farfalle fusili, penne, tagliatelle)
  • 3 spsk cremefraiche
  • 175 g creme chese evt.grøn alpeost fines herbes, hvidløgsost
  • 175 g pillede rejer
  • 1 spsk hakket bredbladet persille
  • 1 tsk citronsaft
  • Friskkværnet sort peber

Kog pastaen, så den er klar samtidig med saucen. Opvarm cremefraiche og osten i en kasserolle ved lav varme - ca. 150°. Rør konstant. Kog kort op, når ingredienserne er smeltet. Tilføj resten af ingredienserne. Rør igennem og smag til med peber. Hæld saucen over den drænede pasta og bland grundigt før serveringen. Indholdet af mælkefedt fremhæver enhver vin's smag.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 21-01-1996.

 

 

Birthe's Madside