Birthe's Madside

 

Pasta med rodgrønsager og appelsiner
4-5 personer
  • 2 store appelsiner
  • 150-200 g persillerod
  • 200-250 g knoldselleri
  • 300-350 g gulerødder
  • 300 g rosenkål
  • 2 spsk olie
  • 260 g kort pasta (muslinger, penne eller ligende)
  • 1½ liter vand
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré (140 g)
  • salt
  • peber
  • hakket persille

Skræl persillerod, selleri og gulerødder og skær dem i små terninger. Rens rosenkål en og skær dem i kvarter. Svits grønsager i olie nogle minutter. Del appelsiner i terninger og baldn dem i sammen med vand, pasta og salt. Lad det koge svagt ca. 12 minutter, til pastaen er al dente. Tilsæt tomatpuré og smg til med salt og peber. Drys med hakket persille ved servering.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside