Birthe's Madside

 

Pasta med skinke og champignons
Hovedretter, Svinekød, Pasta - Personer: 4
  • 250 g Fettucine
  • 2 Løg
  • 250 g Champignons
  • 250 g Skinke
  • 150 g Frosne ærter
  • 25 g Smør
  • 1 spsk Mel
  • 2 ½ dl Fløde
  • Salt og peber
  • Persille

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken og lad den dryppe af i en sigte. Smelt smørret i en gryde, tilsæt fintsnittet løg og champignons, skåret i kvarte eller skiver. Lad det småsnurre et øjeblik uden at tage farve. Drys med salt, peber og mel og tag gryden af varmen, mens fløden tilsættes under omrøring. Sæt gryden over varmen igen og lad det koge igennem. Tilsæt ærter og skinke, skåret i terninger. Lad retten varme igennem og smag til. Hæld pastaen i en skål, og hæld skinkeblandingen over. Drys med hakket persille og servér.

Kilde: Stine Hansen, 20 Aug 93

 

 

Birthe's Madside