Birthe's Madside

 

Pasta med svampe og lever
4 personer
  • 6 skiver bacon
  • 300 g kalve- eller svinelever
  • 1 løg
  • 150 g champignoner
  • 15 g smør
  • 2 dl bouillon
  • 1 spsk tomatkoncentrat
  • 1 tsk maizena
  • salt
  • peber
  • Endvidere:
  • 250 g broccoli
  • 300 g pasta

Skær baconskiverne i strimler og steg dem 3-4 minutter på en pande. Skær leveren i tynde strimler og kom dem på panden. Drys med salt og peber og steg leveren et par minutter ved god varme. Tag bacon og lever fra panden. Rens champignonerne, skær dem i skiver og svits dem i smørret. Hæld bouillon og tomatkoncentrat ved, varm det igennem og jævn med maizena udrørt i lidt koldt vand. Kog broccolien mør i en gryde i letsaltet vand. Kog pastaen al dente, kogetiden står på pakken. Kom lever og bacon tilbage i saucen lige inden serveringen. Anret pasta, broccoli og lever på et fad eller i en halvdyb skål.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside