Birthe's Madside

 

Pasta med tomat/flødesauce
2 personer
  • 2 pakker skivet hamburgerryg
  • 100 g mark champignon
  • 2 små løg
  • 2 store fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dl piskefløde
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk hvidløgssalt
  • ¼-½ grønsagsbouillion-terning
  • 1 dl olie
  • frisk pasta

Finthakket løg og hvidløg svitses i olien til det er næsten gennemsigtigt. Derefter tilsættes champignonerne, som er skåret i kvarte. Når væden næsten er forsvundet, tilsættes de finthakkede hamburgerryg firkanter. De hakkede tomater tilsættes, når væden er væk. Karry, grønsagsbouillion og hvidløgssalt tilsættes. Sovsen jævnes med fløden og simre i nogle minutter.

Serveres rygende varm med frisk pasta. Serveringsfadene opvarmes i ovnen før servering.

Kilde: Mai-Britt Andersen

 

 

Birthe's Madside