Birthe's Madside

 

Pasta med tun
2 personer

Når tun og ægteblandingen er næsten færdig, kan der puttes en pose rejer i. Lad dem kun varme så længe til de er lunet. Hvis man kan undvære rejerne er retten både billig og velsmagende, samt at den er meget fedtfattig.

  • 2 dåser tun i vand

  • 6 æg

  • 2 fed hvidløg

  • salt

  • peber

  • 1 stort bundt persille

  • parmesanost

  • 500 g pasta

Sæt vand over til pastaen. Tag de to dåser tun, og hæld vandet fra. Og steg det på panden med lidt fedtstof. Imens det steger tager man æggene og slår dem ud i en skål, putter salt og peber i, og pisker dem. Herefter tages hvidløg og presses ud over tunfisken. Persillen hakkes og puttes ned til tun og hvidløg. De piskede æg hældes over tunen . og det hele røres sammen, til det ligner røræg.

Servering: Tun og æggeblandingen hældes over pastaen og parmesanost puttes på efter smag. Hvis den ikke smager af særlig meget, skal der ekstra salt til, helst groft.

Kilde: Jens Baecher

 

 

Birthe's Madside