Birthe's Madside

 

Pasta med tun, kapers og ansjoser
4 personer
  • 400 g tun i olie
  • 30 ml oliven olie
  • 2 fed pressede hvidløg
  • 800 g hakkede tomater på dåse
  • 6 ansjosfileter
  • 30 ml kapers
  • 30 ml hakkede frisk basilikum
  • 450 g pasta (penne)
  • salt
  • hvid peber
  • friske basilikumblade til pynt

Varm noget af olie fra tunen samt oliven olien (PAS PÅ DET KAN SPRØJTE MEGET) kom så hvidløget og tomaterne i og lad det simre i ca. 25 min. Skær tunen i mindre stykker hvis de er for store og kom det i saucen sammen med ansjosfileter, som du har skåret i små tern. Rør kapers samt hakket basilikum i og smag til med salt og hvid peber. Pastaen koges så den er færdig samtidig med saucen, vandet hældes fra og saucen hældes over og der røres forsigtigt rundt.

Servering: Kom pastaen på tallerkener og pynt med de friske basilikumblade og serveres straks.

Kilde: Thomas Haivold

 

 

Birthe's Madside