Birthe's Madside

 

Pasta med tun og grønne ærter
Pasta, hovedret 4 personer
  • 400 g Vermicelli, tynd spaghetti
  • 1 dåse tun i olivenolie
  • 1 dåse flåede tomater
  • 200 g bælgede grønne ærter
  • 2 spsk smør
  • 2 hvide løg
  • Salt - friskkværnet peber

Hak løgene og svits dem i smørret. Tilføj tunen med olien. Rør godt, så fisken deles i småstykker. Lad det hele simre i en halv snes minutter under låg, tilføj så tomaterne og smag til med salt og peber og lad saucen småkoge videre i yderligere ti minutter. Blanchér ærterne og tilføj dem. Rør og fordel dem godt. Servér efter en halv snes minutter den drænede spaghetti i forvarmede dybe tallerkner og øs et par skefulde sauce over hver portion.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside