Birthe's Madside

 

Sauterede tomater med forårsløg, oliven, basilikum og fettuccine
Hovedret, Pasta - Personer: 4
  • 250 g Frisk fettuccine/linguinni
  • 3 spsk Jomfruolivenolie
  • 2 Forårsløg
  • 4 Fed hvidløg
  • 8 Tomater
  • 24 Sorte oliven med sten
  • 1 Potte frisk basilikum
  • 4 spsk Friskrevet parmesanost
  • Salt og peber

Pastaen koges al dente i rigeligt vand. Grønsagerne skylles godt. Tomaterne skæres i både og sauteres i olien. Efter 3-4 min tilsættes forårsløg skåret i skiver, knust hvidløg og oliven, som sauterer med i et par min. Parmesanosten drysses over grøntsagerne og varmer igennem et kort øjeblik. tilsæt evt lidt vand, så saucen ikke er så fed. Bland grofhakket frisk basilikum i retten og smag til med salt og friskmalet sort peber.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

 

 

Birthe's Madside