Birthe's Madside

 

Sommerpasta
Pasta, middagsret 4 personer
  • 400 g pasta (conchiglie farfalle, lumache eller pastahjul)
  • 1 kg solmodne kødtomater
  • 6 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk frisk basilikum
  • ½ spsk oregano
  • 2 spsk bredbladet persille
  • 2 spsk udstenede sorte oliven
  • ½ tsk sukker - kan udlades
  • Salt - friskkværnet peber
  • 2 spsk reven parmesan

Bruges dåse tomater, slipper man for at blanchere og trække skind af. Hæld overskydende tomatsaft ud. Hak alle ingredienser og bland dem godt og grundigt i en skål. Smag til med salt og peber. Lad saucen trække mindst et par timer i køleskabet før den blandes med den friskkogte pasta. Top med frisk reven parmesan.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-01-1996.

 

 

Birthe's Madside