Birthe's Madside

 

Søndagsspaghetti
4 portioner
  • 1 pose spaghetti (ca 1 kilo)
  • 250 g kødboller af god kvalitet
  • 3 store løg
  • 1 glas champignon
  • 1 hel gulerod
  • ½ dl vindruekerneolie
  • salt efter behov

Tilberedning af spaghetti: Set en stor gryde over med 3-4 liter vand, som bringes i kog derefter koges spaghettien til der er klar, ca 4 minutter, tilsæt evt. lidt salt efter smag og behag.

Tilberedning af tilbehør: Pil løgene og hakke dem i små stykker, gør guleroden ren og snit ligeledes denne, hæld vandet fra champignons og gør kødboller klar. Varm en gryde op og hæld olien i gryden, når olien er varm hældes løg op i gryden og steges til de er dejlige sprøde, hæld derefter resten op og blande det sammen til fælles opvarmning i ca 4-5 min.

Servering: Maden lægges i skåle og folk kan så tage den mængde mad de ønsker.

Drikkevarer: Øl eller kold hvidvin.

Kilde: David Nielsen

 

 

Birthe's Madside