Birthe's Madside

 

Spaghetti Bolognese
Pasta - Personer: 4
  • 225 g Oksekød
  • 110 g Kyllingelever
  • 85 g Bacon og / eller skinke
  • 1 Gulerod
  • 1 Løg
  • 1 Lille stykke selleri
  • 1 Vinglas hvidvin
  • 2 Glas bouillon eller vand
  • Tomatpuré
  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Muskatnød

Skær bacon og skinke i ganske små stykker og brun dem let i en lille gryde i ca. 15 gr. smør. Tilsæt løg, gulerod og selleri, alt sammen finthakkede. Når det er brunet, kommes det rå, hakkede oksekød i gryden og vendes rundt og rundt, så det hele bruner jævnt. Derefter tilsættes den hakkede hønselever og 2 til 3 min senere tomatpureen og derpå hvidvinen. Der krydres med salt (under hensyntagen til baconen eller skinkens forholdsvise salthed), peber og lidt reven muskatnød, og derpå tilsættes vand eller bouillon. Læg låg på gryden og lad saucen snurre småt i 30-40 min

Tilberedningstid: Ca. 30 min.

Kilde: Thomas Dyhr. Leif Jørgensen, 17 Aug 93

 

 

Birthe's Madside