Birthe's Madside

 

Spaghetti con tonno (spaghetti med tun)
Pasta, middagsret, italiensk 4 personer
  • 400 g spaghetti
  • 1 dåse tun olivenolie - 200g
  • 3 spsk smør
  • ½ tsk hakket purløg
  • 1 spsk hakket bredbladet persille
  • 2½ dl piskefløde / cremefraiche
  • Salt - friskkværnet peber

Del tunen i småstykker med en gaffel. Smelt smørret i en kasserolle og tilføj tun, purløg og persille. Lad det simre i ca. 5 minutter og tilføj så fløde eller cremefraiche. Smag til med salt og peber og lad saucen simre uden låg i yderligere 5 minutter før den forsigtigt blandes med den kogte, drænede pasta og straks serveres.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 21-01-1996.

 

 

Birthe's Madside