Birthe's Madside

 

Spaghetti med Danabluesovs
Italiensk, hovedretter, pasta, ost 4 personer
  • 150 g bacon i terninger
  • 400 g grøn båndspaghetti
  • 3 l vand
  • Salt
  • Danabluesovs:
  • 100 g Danablue
  • 1 dl cremefraiche, 38%

Rist baconterningerne gyldne og sprøde på en tør pande, og læg dem på fedtsugende papir. Kom spaghetien i kogende vand med salt, og kog den i ca. 10 min. Den skal være mør uden at virke blød (Bem.: Du skal naturligvis følge "pakkeopskriften" hvis du bruger frisk pasta – det smager bedre med det!!). Skær Danabluen i små stykker og smelt dem i en tykbundet gryde ved svag varme. Tilsæt crem fraiche og varm sovsen igennem. Anret spaghettien i et fad. Hæld sovsen over og drys med baconterninger.

Bemærk: Også her er portinerne små - gang med 1 ½ til en normal sulten familie

Kilde: Karolines Køkken 2 / Henrik Holten 15/9 1995

 

 

Birthe's Madside