Birthe's Madside

 

Spaghetti med Parmesanost og stegte rejer
  • 400 g spaghetti
  • 2 l vand
  • 1 spsk salt
  • 1 sjat olie
  • 100g reven parmesanost
  • ½ dl olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • 200g pillede rejer
  • 1 pakke frosne hakkede italienske krydderurter (eller 1 bundt frisk basilikum)
  • 1 knivspids cayennepeber

Varm olivenolie og de pillede hakkede hvidløg og rejer. Tilsæt de hakkede krydderurter og smag til med salt og cayennepeber. Skru ned og lad det stå for ganske svag varme. Bring vandet i kog med salt og kom spaghettien i. Rør, så de ikke hænger sammen, og lad dem koge under låg efter anvisning på pakken. Kom olie i og hæld vandet fra. Ryst dem sammen med parmesanosten og anret dem i en varm skål. Kom rejeblandingen på toppen og server straks.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside