Birthe's Madside

 

Spaghetti med skinke, ærter og svampe
Pasta, middagsret 4 personer
  • 400 g spaghetti
  • 100 g skinke
  • 400 g ærter
  • 350 g friske svampe
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g smør
  • 6 spsk olivenolie
  • Persille

Spaghetti ai tre sapori - Rettens italienske navn betyder spaghetti med tre slags smag.

Brun de hakkede løg i smørret og tilsæt ærterne og de delte savmpe. Svampenes væde skal dampes ind. Skær skinken i tern og tilsæt den efter en halv snes minutter. Lad det hele snurre under låg yderligere ca. 10 minutter. Kog spaghettien, lad den dryppe af og bland den med olien og hakkede persille. Servér straks med sauce.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 21-01-1996.

 

 

Birthe's Madside