Birthe's Madside

 

Tagliatelle med krabbesauce
2-3 personer
  • 2-3 portioner tagliatelle
  • 1½ dl hønsebouillon
  • 1 brev safran
  • reven Parmesanost
  • Krabbesauce:
  • 1 fennikel
  • 1 spsk olie
  • ½ hønsebouillonterning
  • 1 dl vand
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 1 dåse krabbekød eller 1 pose krabbemix fra frostdisken
  • salt
  • peber

Hak fenniklen fint og svits den i olie. Tilsæt vand, bouillonterning og creme fraiche. Lad saucen koge igennem under omrøring i 2-3 minutter, tilsæt krabbekødet og smag til med salt og peber. Kog pastaen i hønsebouillonen sammen med safran. Server saucen til safran-pastaen og drys med parmesanost.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside