Birthe's Madside

 

Trefarvet pasta med rejer, champignoner og Gorgonzola
4 personer
  • 4 portioner nykogt, trefarvet pasta
  • 200 g Gorgonzola
  • 3 dl piskefløde
  • 3 spsk hvidvin
  • 2 spsk mel
  • ¼ oksebouillonterning
  • 200 g champignoner
  • 200 g pillede rejer

Fjern skorpen på osten, som smeltes over svag varme i en gryde. Rør piskefløde i og kog op under stadig piskning. Pisk melet ud i vinen og kom det i saucen under omrøring. Smuldr lidt bouillonterning i, tilsæt skiveskårne, svitsede champignoner og til sidst rejerne. Saucen må ikke koge mere, kun holdes varm, ellers bliver rejerne seje. Hæld saucen over den nykogte pasta i en gryde, rør forsigtigt rund ved svag varme og server straks.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside