Birthe's Madside

 

Nød-pizza'er
Bagværk 4 personer
  • 1 pk færdiglavet mørdej
  • 1 dåse flåede tomater
  • ½ dåse ansjosfileter
  • 1 spsk olivenolie
  • 100 g Mozzarella, bel paese
  • 1 tsk tørret oregano/merian
  • friskkværnet sort peber

Rul mørdejen tyndt ud og lav mini-pizza'er med en kaffe- eller tekop. Dræn tomaterne, mos resten og fordel på de penslede mini-pizza'er. Skær osten i tynde skiver og læg dem ovenpå. Dup ansjosfileterne og læg dem på langs. Top med en bid ansjosfilet. Strø lidt oregano og vrid lidt peber over. Sæt pizza'erne i den forvarmede ovn ved ca, 220°. De er serveringsklare på et lille kvarters tid.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 24-03-1996.

 

 

Birthe's Madside