Birthe's Madside

 

Oksekødspizza
4 portioner
  • Dej:
  • 50 g gær
  • 3½ dl lunkent vand
  • ½ dl olie
  • 2½ tsk salt
  • 750 g mel
  • Fyld:
  • 75 g smør
  • 2 tsk salt
  • 1 stort løg
  • 1 tsk peber
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 tsk karry
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk tabasco-sovs
  • 2 små dåser konc. tomatpuré
  • skinke
  • Pynt (f.eks):
  • cocktailpølser
  • ananas
  • ost
  • tomater
  • bacon

Bland mel og salt. Kom gær, vand og olie i. Ælt dejen sammen og lad den hæve et lunt sted. Skær løget i terninger og svits dem i fedtstoffet. Kom kødet i gryden og svits det til det er brunt. Rør godt til kødet er skilt. Kom hvidløg, tomatpuré og kryderier i. Lad det køle lidt af. Rul dejen ud og læg den i en smurt bradepande. Lad dejen gå godt op ad kanten. Kom derefter fyldet på. Læg pynt på efter smag og behag. Pizzaen bages midt i ovnen ved 200 grader C i cirka 20 minutter.

 

 

Birthe's Madside