Birthe's Madside

 

Agurke-hvidløgskvark
(4 personer)
  • 1 stykke agurk på ca. 150 g
  • salt
  • 150 g kvark 45% el. cream cheese
  • 2 dl sødmælk
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 50 g sorte oliven uden sten
  • friskkværnet peber
  • 1 bundt dild

Skyld argurken og skær den igennem på langs. Skrab kernerne ud med en teske og riv agurken groft. Lad argyrken trække ca. 15 min. med lidt salt. Rør kvark, mælk og olie sammen. Pil løg og hvidløg og hak det fint. Skær oliven i terninger. Rør alle tre ting i kvarken. Tryk væden af agurken og rør den i kvarken. Smag til med salt og peber. Skyld, tør og hak dilden og rør den i til sidst.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

 

 

Birthe's Madside