Birthe's Madside

 

Dykand i tomatsauce
4 personer
  • 500 g dykandbryst (ederfugl eller ligende)

  • 2 løg

  • 8 friske salvieblade (eller 1 tsk tørret)

  • 2 dåser flåede tomater (500 g)

  • 2 spsk olivenolie

  • salt og friskkværnet peber

Skær løg i ringe. Salvie bladene skylles og snittes i strimler. Tomaterne hældes til afdrypning. Olien varmes i en gryde, og løget svitses. Salvie og tomater tilsætt-es, kryd-res med salt og peber og røres grundigt, så tomaterne bliver mosset noget ud. Derefter indkoges saucen let i 30 minutter ved svag varme under låg. Kødet skæres i strimler på ca. 1 cm. Kødet steges i rigeligt smør/margarine på en pande. Når kødet er gennemstegt, tilsættes tomatsaucen, som simre et øjeblik. Retten efterkrydres om nødvendigt og serveres straks.

Serveres med pasta.

Kilde: C. L. Christensen

 

 

Birthe's Madside