Birthe's Madside

 

Finere pandesauce
(4-5 pers)
  • 2 små zittauerløg
  • 250 g champignoner
  • 2 tomater el. 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 30 g smør
  • 1/4 liter piskefløde
  • ½-1 tsk groft salt
  • peber
  • 1 bundt persille

Pil og hak løgene groft. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skær tomaterne i både. Kom smørret i panden og vend løgene heri til de er gyldne. Tilsæt champignoner og tomater og lad det hele dampe ca. 5 min. Kom piskefløde i og lad saucen koge, til den er jævn. Smag til med salt og peber. Anret saucen og drys med hakket persille.

Servering: Serveres til mørbrad, koteletter, kylling m.m.

Kilde: Martin Koch Villefrance

 

 

Birthe's Madside