Birthe's Madside

 

Fiskepostej m. ymersauce
(4 pers)
  • 1 dl mælk
  • 1 æg
  • 400 g hakket torskefilet
  • 4 spsk hvedemel
  • 100 g fintrevet gulerod
  • 75 g zittauerløg
  • 1 1/2 tsk groft salt
  • 1 tsk karry
  • friskkværnet peber
  • 1 1/2 spsk revet granaost
  • Ymersauce:
  • 3 dl ymer
  • 1 spsk fintrevet peberrod
  • 1 spsk sød mild sennep
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • Tilbehør:
  • Kartofler
  • sukkerærter

Kom ingrediensene ( undtagen grana ) i en skål. Rør dem sammen med elpisker i ca. 2 min. Ved højeste hastighed. Fordel farsen i 4 smurte, ovnfaste skåle ( à ca. 3 dl ). Drys med grana og bag fiskepostejerne midt i ovnen.

Ymersauce: Rør ymer og peberrod sammen. samg til med salt og peber. Lad saucen stå tildækket i køleskabet i mindst en ½ time.

Bagetid: Ca. 30 min. ved 175°.

Mikrobølgeovn: Ca 7 min. ved fuld effekt.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

 

 

Birthe's Madside