Birthe's Madside

 

Frijoles con crema, bønnedip
Mexicansk 8 personer
  • 4 tomater, faste, modne
  • 10 korianderstilke, friske
  • ½ løg
  • 2 chilipebre, grønne
  • 1 citron eller lime
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber, friskkværnet
  • 2 tsk olie
  • 275 g frijoles refritos
  • 50 g cheddarost
  • 50 g flødeost
  • 1½ dl fløde

Hak tomaterne, koriander, løg og chilipebre fint. Pres saften af citron/lime - frugten. Bland ovenstående, tilsæt salt og peber og stil det til side. Varm olien op på en pande, kom de stegte bønner på panden og varm dem op under omrøring i 2 min. for kraftig varme, til de bobler. Tag panden af blusset og rør de 2 slags ost i. Bliv ved med at røre til osten er smeltet. Så røres tomatblandingen i sammen med fløden og blandingen afkøles til stuetemperatur inden den serveres.

Kilde: Lars Olesen

 

 

Birthe's Madside