Birthe's Madside

 

Grønsager med æbledip
4 personer
  • 2 gulerødder

  • ½ agurk

  • 1 rød eller gul peberfrugt

  • ¼-½ blomkål

  • Æbledip:

  • 1 syrligt æble

  • 1½ dl creme fraiche eller ymer

  • 2 spsk klippet purløg

  • karry

  • salt

Skyl alle grønsagerne. Skræl gulerødderne og skær dem i bjælker. Skær agurken i bjælker og peberfrugt i ringe. Del blomkålen i små buketter. Læg grønsagerne i små bunker på et fad.

Æbledip: Del æblerne i kvarter. Skær kernehuset væk og skær æblerne i små terninger. Bland æbleterninger med creme fraiche eller ymer. Tilsæt purløg og smag til med salt og karry. Kom æbledippen i en lille skål og server den sammen med grønsagerne.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside