Birthe's Madside

 

Gulerodssauce med kylling
(4 personer)
  • 300 g kyllingefilet
  • 6 pr. p gulerødder
  • 2 pr. p løg
  • 1 spsk karry
  • 2 spsk esdragon
  • 1/2 liter piskefløde
  • 2 dl hønsebouillon
  • 50 g hasselnøddekerner
  • olivenolie
  • salt
  • peber
  1. Svits karry og hakket løg let i olie.
  2. Tilsæt revet gulerod og esdragon. Vend det rundt.
  3. Tilsæt kyllingefilet i tynde strimler, og lad det hele snurre et par minutter, uden at tage farve.
  4. Hæld fløde og bouillon på, og lad saucen simre 10 min.
  5. Smag til med salt, peber og evt. mere karry eller esdragon.
  6. Lige inden serveringen hældes de hakkede nødder i retten.

Serveres med stegte jasminris, dampede forårsløg og evt. et drys fint- hakket tyrkisk feta.

Kilde: Kent Jensen

 

 

Birthe's Madside