Birthe's Madside

 

Kammasovs
4 personer

Er ideel til frikadeller og/eller bøffer af enhver art.

Smelt en lille klat margarine i en gryde. Finhak 2 løg. Kom løgene i gryden og lad dem blive gyldne. Skær en pakke bacon i skiver i små stykker. Tilsæt bacon til løg og margarine og lad det stege under omrøring indtil bacon-stykkerne bliver gyldne. Tilsæt 3-4 store teskefulde paprika og svits det hele sammen uden at det brænder på. Tilsæt en ¼ fløde 13 og lad sovsen varme op under svag varme og under omrøring. Når sovsen koger op tilsættes ¼ piskefløde og 1 stor spiseskefuld ribsgele. Lad sovsen koge op igen indtil den får den ønskede konsistens. Jævn evt. med Maizenalmel. Smag til med salt og peber.

Server sovsen med det samme.

Kilde: Gert Jensen

 

 

Birthe's Madside