Birthe's Madside

 

Karrysovs
(4 personer)
  • 1 løg (ca. 100 g)
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk karry
  • 2½ spsk hvedemel
  • 5 dl vand fra kødbollerne
  • 1 squash
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Kødboller
  • Ris
  • Spinatsalat
  1. Hak løget fint. Opvarm olien i en gryde, tilsæt karry, og svits løget heri.
  2. Drys melet over, og rør, til det er opsuget. Tilsæt kogevandet lidt ad gangen under konstant piskning.
  3. Riv squashen på den grove side af rivejernet, og kom den i sovsen. Lad sovsen småkoge i 5 min., og smag til med salt og peber. Kom kødbollerne i sovsen og varm dem igennem.

Copyright: Levnedsmiddelstyrelsen

Kilde: Levnedsmiddelstyrelsen: "Let Sovsen, Jensen!", 1995

Af Madskribenterne Marianne Kastberg og Karen Hare

 

 

Birthe's Madside