Birthe's Madside

 

Kold sauce til retter med skaldyr og fisk
Tilbehør, saucer, desserter, dip 4 personer
  • 3½ dl cremefraiche 18%
  • 2 spsk finthakket grøn peberfrugt
  • 1 spsk friskklippet purløg
  • 3 spsk sød chilisauce
  • ½ tsk delikatessepaprika
  • 1 tsk groft salt
  • Friskkværnet peber

Bland cremefraiche med peberfrugt og purløg. Smag saucen til med chilisauce og kryderier. Saucen er velegnet til kogt fisk med årstidens grøntsager og skaldyrs cocktail.

Tips: Saucen bliver bedst ved at hakke peberfrugten gennen en persillekværn.

Kilde: Tillæg til hele Danmarks opskriftsbog: Karolines Køkken nitten Sauce med cremefraiche fra Karolines Køkken

Inddappet af: Thomas V.Nielsen

 

 

Birthe's Madside