Birthe's Madside

 

Kold sauce til skaldyrscocktail
Tilbehør, saucer, dip, dressing 4 personer
  • 1 dåse cremefraiche 18% (175 ml)
  • 1 dåse cremefraiche 38% (175 ml)
  • 3 tsk sennep med grønne peberkorn
  • 2 spsk friskklippet dild
  • 1 tsk groft salt
  • Friskkværnet peber

Bland cremefraiche med sennep og dild. Smag til med salt og peber. Saucen er velegnet til en skaldyrscocktail, fx. rejer, muslinger og asparges arrangeret på en bund af salat pyntet med dildkviste.

Tips: I stedet for lige dele 18% og 38% cremefraiche kan anvendes 18% cremefraiche alene.

Kilde: Tillæg til hele Danmarks opskriftsbog: Karolines Køkken nitten Sauce med cremefraiche fra Karolines Køkken

Inddappet af: Thomas V.Nielsen

 

 

Birthe's Madside