Birthe's Madside

 

Marinerede rødbeder
(4 personer)
  • 6 lille rødbeder, kogte og flåede (ca. 500 g)
  • Marinade:
  • 1 spsk eddike
  • 1 1/2 spsk dijon sennep
  • 1/2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 1/2 dl olie
  • 1/2 dl vand
  • Muskatdressing:
  • 3 1/2 dl creme fraiche 18%
  • 1/2 tsk muskatnød, revet
  • 1/2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • Pynt:
  • muskatnød, revet

Skær rødbederne i tynde strimler.

Marinade: Pisk eddike, sennep, salt og peber sammen og pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i tilsidst. Hæld marinaden over rødbederne og lad dem trække 1-2 timer.

Muskatdressing: Smag creme fraiche til med muskat, salt og peber.

Servering: Servér de marinerede rødbeder og muskatdressingen til stegte karbonader.

Kilde: Creme Fraice dressinger/sauce fra Karolines Køkken Kenneth Skovly Pedersen

 

 

Birthe's Madside