Birthe's Madside

 

Marokkansk partydip
Grønne retter - 10 personer
  • 2 fed hvidløg
  • 1 potte koriander eller bredbladet persille
  • 400 g tørrede kikærter
  • 4 spsk citronsaft
  • 4 spsk olivenolie
  • chilisauce
  • Tilbehør:
  • 400 g skrællede gulerødder i tynde stave
  • 400 g broccoli i buketter kogt 1 min skyld i koldt vand
  • 400 g cherrytomater
  • Tortillachips
  • 2 gule peberfrugter i tynde strimler
  • 2 røde peberfrugter i tynde strimler
  • 2 grønne peberfrugter i tynde strimler

Udblød kikærterne i koldt vand 6-8 timer. Kog dem i ca 50 min eller 2 dåser konserverede kikærter. Kom alle ingredienserne i en foodprocesser eller blender ca 1 min. Hæld dipsausen i en skål og stil den koldt. Stil skålen med dipsaucen midt på en stor tallerken og arranger grøntsagerne rundt om.

 

 

Birthe's Madside