Birthe's Madside

 

Olivenmos med valnødder
Dip, sauce 4 personer
  • 200 g udstenede sorte oliven
  • 200 g valnøddekerner
  • 50 g kirsebær-kapers - (de store kapers)
  • 4 hårdkogte æg
  • 4 rå æggeblommer
  • 1 lille grøn chili
  • 2 fed hvidløg
  • Reven muskatblomme
  • 2 spsk sojasovs
  • 2 spsk vineddike
  • 1 spsk gærekstrat
  • ½ dl oliven olie
  • Tørret estragon
  • 1 tsk råsukker eller mørk sirup
  • Salt - friskkværnet peber

Mos eller hak alle ingredienserne og bland dem godt. Serveres kold på toast - eller som fyld i tomater.

Kilde: Livsglad mad, Borgan’s forlag.

John Erik Hansen 4/12-95.

 

 

Birthe's Madside