Birthe's Madside

 

Pasta med italiensk tunfisksauce
4 personer
  • 4 portioner sommerfugle-pasta
  • 3 store fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 glas eller dåse pasta-tomatsauce
  • frisk basilikum
  • 2 piri-piri (små, stærke chili-pebre)
  • 2 spsk store kapers
  • 1 dåse tunfisk i vand
  • reven Parmesanost
  • salt
  • peber

Hak hvidløgsfeddene fint og svits dem 3-4 minutter i olivenolie, uden at de tager farve. Tilsæt tomatsaucen, finthakket basilikum og hakket chilipeber samt kapers. Varm saucen godt igennem, hæld væden fra tunfisken og del den i midre stykker, som blandes i tomatsaucen. Smag til med krydderier og server sammen med nykogt pasta drysset med reven Parmesanost.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside