Birthe's Madside

 

Salsa de jitomate, kogt tomatsauce
Mexicansk, sauces 9 dl
  • 1 finhakket løg
  • 2 spsk olie
  • 2 dåse flåede tomater a 400 gr.
  • 2 spsk konc. tomatpuré kan udelades
  • 2 hele grønne chilipebre
  • 1 hønsebouillonterning
  • 1 nip friskkværnet sort peber
  • 1 nip sukker

Lad olien blive godt varm i en gryde og sautér det hakkede løg. Purér tomater og tomatsaft i en blender og hæld pureen i gryden til løget. Tilsæt alle de øvrige ingredienser og lad saucen snurre sagte for svag varme i 15 min., eller til chilipebrene er blevet bløde. Hvis man ikke ønsker en stærk sauce, kan chilipebrene fjernes inden nedfrysning. Hvis man ønsker en stærk sauce, skæres chilipebrene i skiver og tilsættes lidt efter lidt, mens man smager sig frem.

 

 

Birthe's Madside