Birthe's Madside

 

Sauce verdurette
Sauce - Personer: 6
  • 50 cl tør hvidvin
  • 25 cl kødbouillon
  • 1 spsk olivenolie
  • 10 cl creme fraiche
  • 2 hvidløgsfed
  • 2 purløg
  • 1 skalotteløg
  • persille
  • esdragon
  • kørvel
  • salt
  • peber

Kom vin, bouillon og olie i en gryde og lad det koge indtil blandingen er reduceret til det halve. Dæmp varmen og tilsæt hakket hvidløg, purløg, skalotteløg, persille, esdragon og kørvel. Krydr med salt og peber. Når saucen igen når kogepunktet tilsættes creme fraichen. God til kød, fisk, krebsdyr og grillede bløddyr.

Tilberedningstid: 5 min.

Kogetid: 20 min.

Kilde: Voici. Andre Dewald, 14 Aug 93

 

 

Birthe's Madside